Felnőtt balett oktatás NULLÁRÓL kezdőknek

.

Azonnal megnézem a most induló
teljesen kezdő tanfolyamokat>>>


 

Felnőtt balett oktatás

Beülsz a nézőtérre és izgatottan várod, hogy felgördüljön a függöny. Majd lekapcsolják a lámpákat, és felcsendül a zene. A hegedűk varázslatos hangjára feltűnnek a balerinák, és kecsesen betáncolnak a színpadra. Az elejétől a végéig teljesen lekötik a figyelmedet, és ámulva figyeled minden egyes mozdulatukat. Micsoda nőiesség!

 

 

És ekkor döntöd el, hogy Te is balerina leszel!

De az évek jönnek és mennek, a bakancslista egyre csak bővül és változik. Azonban a balett mozdulatok elsajátítása még mindig rajta van. Lassan már lemondasz erről az álomról, és úgy gondolod, hogy sosem fogod megismerni a tökéletes spicc, plié és a relevé titkát.

 

Ne add fel az álmod!

Sosem késő megismerkedni a balett magával ragadó, csodálatos világával. Felnőttként is belevághatsz ebbe az utazásba, bár a világot jelentő deszkákról, és a főszerepekről valószínűleg le kell mondanod. De ezt ne bánd, hiszen megismerheted azt a komplex művészeti élményt, amelyet a balett jelent. Elsajátíthatsz minden egyes gyakorlatod, és élvezheted, ahogy egyre kecsesebbé és nőiesebbé válsz.

 

 

És közben még jobban megismerheted magadat!

A balett nem versenysport, a célja nem a másokkal való folyamatos megküzdés. Sőt, éppen ellenkezőleg! A tánc során magadra kell figyelned, a saját képességeidre kell koncentrálnod. Így derülhet ki, hogy miben vagy ügyes, és miben kell még fejlődnöd. A balett nem más, mint egy kecses mozdulatokba rejtett belső utazás – amelynek a végén meglelhet a belső harmóniát.

 

 

Mert ez egy testet-lelket megújító tevékenység!

Ennek köszönhetően a hátad egyenes, az izmaid ruganyosak és esztétikusak lesznek, megszépülnek a mozdulataid. A kitartó munkával látványos eredményt érhetsz el, hiszen a balett bámulatos formába hozza a testet. És emellett a kiváló zene, valamint a magával ragadó mozdulatok hatására a belsőd is fellélegezhet, a stressz feloldódik.

Nem kell tehát profivá válnod!

A balett bármilyen korosztály számára, minden szinten kikapcsolódást, szórakozást és élvezetet nyújt! 

Felnőtt balett oktatás Budapesten.

 

.

.

<<<vissza

.