Balett dressz

Balett dressz

Ha tudásban még nem is, megjelenésben már nyugodtan lehetsz profi a felnőtt balett oktatáson, az első balett órádon. Ehhez nem is kell más, mint egy igazi balett dressz. A tökéletes fazon sokat lendít a magabiztosságodon, ha jól érzed magad a dresszben, a mozgásod is meg fog változni tőle.

Ne spórolj az időn, hogy megtaláld az ideális fazont, és ne a kínainál vedd meg a műanyag balett dresszt, mert hamar meglepődhetsz. Bár a profi balett dresszek nem a legolcsóbbak, érdemes befektetni, hiszen hosszú távra tervezel.

Ráadásul mindig van akció, ahol töredék áron lehet kifogni a dresszeket is. Rajtad múlik, milyen fazont választasz: ha átlagos testalkatod van, szinte bármelyik modellt felveheted, ha van olyan részed, ami túl kicsi, nagy, hosszú vagy rövid, akkor érdemes megnézni az egyes részleteket.

A díszített, redőzött rész mindig magára vonja a figyelmet, így eltereli valami másról. Ha például túl hosszúnak tartod a felsőtested, bújj bele egy mellben cicomázott fazonba, ami optikailag összetömörít.

Ugyanez igaz a széles csípőnél is, felül legyen a minta, hogy a tekintet ne az alsó részre, hanem a vállakra, a nyakra szegeződjön. A széles vállakat alsó mintával tudjuk ellensúlyozni, a pici pocaknak pedig nagy segítség a redőzés. 

 

<<< visszatérés a Felnőtt Balett Oktatás főoldal menüpontba

.