Felnőtt balett Budapest belvárosában a központban

Balett oktatás felnőtteknek Budapesten

A Te szíved is a balettért dobban?

Elcsábított ez a varázslatos világ?

Szeretnél időről-időre belépni a mesevilágba, és hercegnővé válni?

Egy olyan mozgásformára vágysz, amiben megélheted a nőiességedet?

Akkor most itt a lehetőség, a felnőtt balett!

Téves elképzelés, hogy csakis abból lehet balett-táncos, aki már 3-7 éves korában megismerkedik a pliék világával. Ugyanis ez a tanfolyam kortól, nemtől és testalkattól függetlenül művelhető.

Persze felnőttként elkezdve az Operaház színpadáról és a Hattyúk tava főszerepéről le kell mondanod, de a balett igazi életérzése kortalan – ezt bármikor megtapasztalhatod.

.

Azonnal megnézem a most induló 
teljesen kezdő tanfolyamokat>>>

Felnőtt balett Budapest, balettiskola, balett oktatás a belvárosban

.

A felnőtt balett intelligens és tradicionális testképzését Te is megismerheted!

Bármikor vágj is bele ebbe a mesés és varázslatos tanulásba, garantáltan megtapasztalhatod a kiegyensúlyozottságot, a harmonikus testérzetet és a tökéletes egyensúlyérzetet.

Megérezheted a balett erejét, azt, hogy minden esetben kikapcsol, ennek köszönhetően pedig testileg, szellemileg és lelkileg teljesen feltölt.

Felnőtt balett Budapest, balettiskola, balett oktatás a belvárosban

Ha beiratkozol a felnőtt balett tanfolyamra, egy izgalmas utazáson vehetsz részt!

Ami azonban nem mindig könnyű…

Először valószínűleg felmerül benned a kétség, és megannyi kérdést teszel fel majd magadnak.

Mit keresek én itt? Biztos, hogy ezt akarom? Ez nekem is menni fog? Ez fáj?

Folyamatosan szemrehányást teszel magadnak, amiért nem tudod olyan tökéletesen elvégezni a mozdulatokat, mint ahogy az a Nagykönyvben meg van írva. Nem ugrasz olyan magasra, és a spicced sem tökéletes.

De aggodalomra semmi ok!

Idővel minden a helyére kerül! Az órákon, a mozdulatok egyre jobban fognak menni, a szavak nem lesznek idegenek. Ha kitartó és türelmes vagy, akkor teljessé válhatsz, előcsalogathatod magadból a benned rejlő igazi nőt. És már nemcsak az órákon, hanem a mindennapokban is magabiztosabb leszel – mert egyre jobban megismered önmagad.

Felnőtt balett Budapest, balettiskola, balett oktatás a belvárosban

Hogy mit kell tenned ennek eléréséért?

Gyere el, és iratkozz be felnőtt balettra! Több különböző szint közül választhatsz, így biztosan megtalálod a számodra megfelelőt – legyél amatőr, vagy akár tapasztaltabb táncos.

Az órán már az első alkalommal állj a rúd közepére, hogy így minden esetben megvizsgálhasd az előtted állót.

Figyelj oda a tanár minden szavára, hiszen ő magasan képzett szakember, és a segítségedre lesz, hogy a technikádat tökéletesítsd.

Ha minderre odafigyelsz, 2-3 óra alatt a részeddé válnak a gyakorlatok, és ettől kezdve csakis rajtad áll minden. Tőled függ, hogy milyen szintre fejleszted magad.

A kellő odafigyeléssel, néhány hét alatt megtapasztalhatod a változást. A hátad egyenesebb, a járásod kecsesebb lesz, és megtanulhatod tökéletesen uralni a testedet.

Tapasztald meg, ahogy minden egyes porcikád megfájdul. Hagyd, hogy magával ragadjon a balett szépsége, és élvezd a folyamatos fejlődést.

Engedd szabadjára a benned rejlő csodát, és éld meg a nőiességedet – minden egyes mozdulatban, minden egyes pillanatban!

Felnőtt balett Budapest, balettiskola, balett oktatás a belvárosban

Gyere el hozzánk:

- ha teljesen kezdő vagy.

- ha már voltál balett órán.

- ha más táncot tanulsz és szeretnéd harmonikusabbá tenni a mozgásodat.

- ha meg akarod ismerni a klasszikus balett titkait.

.

Mi a tartalma a nagyobb felnőtt balett tanfolyam-csomagnak?

Felnőttként is lehetsz balerina, csak be kell iratkoznod, és megtanulhatod, hogyan kell tartanod magad.

Ma már nem kell lemondanod a balettról akkor sem, ha nem vagy gyerek. Létezik kifejezetten felnőtteket célzó tanfolyam, amely arra irányul, hogy hatékonyan elsajátítsd a balett alapjait, a pózokat, a lépéseket és persze a testtartást. Nagyon hamar megtanulja a tested, hogy az újonnan felfedezett izmokat is bekapcsolja a mindennapos működésbe. Néhány hét után arra leszel figyelmes, hogy könnyebben és ruganyosabban mozogsz.

.

A LifeTV, Ez zsír című műsora bemutatta a felnőtt balett óráinkat

.

.

Ne aggasszon se a korod, se a testalkatod!

Nem elvárás a balerina testalkat, de meglátod, pár hónap és bizony a te tested is át fog alakulni szépen. Nem te vagy az egyetlen, aki ilyen gondokkal küszködik, de a balett gyönyörűen formálja az izmokat, te is érezni fogod, hogy olyan helyeken lesz izomlázad, melyek létezéséről addig nem is tudtál. Nálunk ebben a közösségében másokkal is meg tudod osztani ezeket a tapasztalatokat, a közös célok pedig új barátság alapjait adhatják. S ha ügyesek vagytok, együtt mehettek tovább egy haladóbb szintű felnőtt balett tanfolyamra.

A legelső szinten bepillantást nyerhetsz a balett világába, olyan kifejezésekkel ismerkedhetsz meg, mint a fondue vagy rond de jambe par terre. Ne ijedj meg, elsőre furának hangzik, de az oktatás harmadik alkalmával már magadtól is fogod tudni, hogy a mester melyik gyakorlatra gondol. A sorrend adott, így nem lesz nehéz megjegyezni, és a tested automatikusan felveszi a szükséges pózt.

Gyakorolj balett videókkal órán kívül is

A Nulláról kezdő órák tökéletes választás számodra, ha meg akarsz ismerkedni a balett alapjaival. Ráadásul most elképesztő segítséget is kapsz, ugyanis videós anyagok készülnek a gyakorlatokról, amelyek hozzád is eljutnak. Ezzel az otthoni gyakorlás teljesen átértékelődik, hiszen nem kell a következő órát megvárnod, hogy ellenőrizd a tudásod. Plusz akkor is segíthet, ha úgy alakul, hogy ki kell hagynod egy vagy két órát.

Cipő is benne van a csomagban

A videók mellett egy vászon gyakorlócipő is a tiéd lehet attól függően, hogy melyik felnőtt balett tanfolyamcsomagot választod. Ha mégsem jutsz cipőhöz, nem baj, ha első órán még nem abban vagy. Pár alkalom után te is látni fogod, hogy sokkal jobb a lábaidnak, ha megfelelő tartást kapnak a cipő által, hiszen így jobb kivitelezést tudsz elérni, ami ennél a táncstílusnál nagyon fontos.

A stretchinget se hagyd ki

Ha már a tökéletességre törekszel, érdemes elgondolkodni azon, hogy kipróbáld a stretchinget is. Természetesen akkor sincs gond, ha még nagyon messze vagy a spárgától, a rendszeres nyújtás abban segít, hogy hosszabbak, mélyebbek, ruganyosabbak legyenek a lépéseid, hajlásaid. A gyakori stretching csodákra képes, ennyire hajlékony talán óvodás korodban voltál utoljára.

A fokozatosság elvét érdemes itt is betartani, minden alkalommal egy kicsit lejjebb, kicsit jobban, kicsit mélyebben. Először nehéz lesz, hiszen be vagy meredve, de a rendszeres nyújtásra is emlékszik a tested, hamarosan egyre jobban fog menni.

Van még kérdésed?

Ha igen, akkor irány a balett terem Budapesten, ahol minden kérdésedre válaszolnak. Ha nincs kérdés, akkor szintén ott találkozunk, ahol egy csodálatos világ vár rád.

.

Felnőtt balett Budapest, balettiskola, balett oktatás a belvárosban

.

.